Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy sposób na zarobek na Ravia.eu (Hematyczne)

Fontu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstęp

Witam, dziś przedstawię Wam najlepszą kombinacje "Hacków" do zarobku na serwerze Ravia.eu, chodzi dokładniej o hematyczne szkatułki.

Co robimy?

1. Musimy mieć czystego Metina z kamer modem.

2. Ściągamy plik, który podmieniamy w folderze "mod".

- Dają one nam to, że widzimy tylko hematyczne szkatułki, miecz podróżnika oraz poty.

- DOWNLOAD, SKAN

3. Ściągamy wait hacka by xTymeKx, podmieniamy pliki w folderze "pack".

- DOWNLOAD

4. To na tyle z plików, teraz musimy zrobić postać z 7/8lv, oraz gildie na, którą będzie on oddawał doświadczenie.

- Mała wskazówka: Dawajcie wszystko w siłę, ponieważ miecz podróżnika ma małe obrażenia, a bez siły będziecie walić po 10.

- Oczywiście robimy zbroje, tarcze oraz hełm na +6.

Co teraz?

1. Wchodzimy na Ravie przez kamer moda.

2. Włączamy:

- Oddawanie expa

- Auto pota

- Mobber hacka

- Autologin

- Auto podnoszenie itemów

(Będzie nam podnosił tylko hematy i poty, gdy wgraliśmy pliczek z punktu drugiego).

3. Teraz ustawiamy bota gdzie nam pasuje i możemy expić

(Nie musimy "walić" ponieważ mamy wgranego wait hacka, a gdy moby do nas przyjdą on od razu ich zabije).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Myślę, że poradnik się spodoba, liczę na like, pozdrawiam Fontu :)

Jeżeli ktoś ma jakieś problemy pisać w temacie lub prywatną wiadomość, jeżeli nie ja odpisze to może inni użytkownicy.

Pomogłem daj +

Opublikowano

Z tym wh to dlugo nie pograsz . Na bocie daje ci max 1 godzine , a jeszcze z wh to jak gm bedzie to w 5 minut lecisz ;)

Jak bedziesz blisko m1 bil na pieskach itp , to jak na wh to zaraz wiara bedzie pisac do gm , ze same mobki kolo ciebie dedaja ;)

Opublikowano

Z tym wh to dlugo nie pograsz . Na bocie daje ci max 1 godzine , a jeszcze z wh to jak gm bedzie to w 5 minut lecisz ;)

Jak bedziesz blisko m1 bil na pieskach itp , to jak na wh to zaraz wiara bedzie pisac do gm , ze same mobki kolo ciebie dedaja ;)

Oj ostatnio gm'i się lenią zobacz na banliste na stronie głownej... ostatni ban wczoraj ok 13.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja już 2 dni na tym jade, tyle osób mówiło "masz bana, masz bana" i nic nie ma, a jak mają zbanować to i tak zbanują myślisz, że od czego są logi ;)

Pomogłem daj +

Opublikowano

Mógłbyś dodać do tej paczki kilka itemków?

tzn rękawice złodzieja, mnisią, i tarcze na 1lv

Niestety nie umiem tego zrobić, ponieważ to są gotowe pliki.

Pomogłem daj +

Opublikowano

Zajebisty patent tylko właśnie lipa że co te 30min musiałbym się przelogować na clienta i założyć rękawiczke.

Może ktoś inny podjął by się dodania ?

Btw. dopisz do tut'a autologin przez co nie musisz pilnować ustawiasz i niech dropi :D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zajebisty patent tylko właśnie lipa że co te 30min musiałbym się przelogować na clienta i założyć rękawiczke.

Wystarczy kupić rękawiczkę na 2h i problem z głowy.

@Topic, ale jeśli mozesz to dodaj te rekawiczki, i bron na 5lvl :>

Opublikowano

Wystarczy kupić rękawiczkę na 2h i problem z głowy.

@Topic, ale jeśli mozesz to dodaj te rekawiczki, i bron na 5lvl :>

Broń na 5lv nie sprawdzi się ponieważ leci ona z mobów przez co eq się zapcha

@edit

jak dodałem prowizorycznie rękawiczki ;>

wystarczy dopisać do pliku

item_ravia.txt

72005 ETC icon/item/70043.tga

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

mi co chwila metka zamyka z błędem microsoft vritual c++

Mi też czasami, miej ustawione na podstawowe ustawienia mobber hacka czyli:

Timer - 10.0

Dystans - 3000

Pomogłem daj +

Opublikowano

Mi też czasami, miej ustawione na podstawowe ustawienia mobber hacka czyli:

Timer - 10.0

Dystans - 3000

Ja ustawiam

czas na 7.0

dystans 4000

i nie loga :>

przy czasie na 6.0 juz loga :/

Opublikowano

Czemu w modzie jak klikne na ravia, to tak jakby server był off? Tzn. kropki przy kanałach.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Tut dobry,ładnie wszystko opisane,tylko jak up pisali z WH długo się nie pogra,ale zawsze można coś innego sprubować.

Oczywiście daje Like.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Nie sądze wbilem juz range na Rycerski hematow +600 napewno z tym ze bez wait hacka a exp botem od kamera

Zbieram -

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...